DJ Khaled og Cardi B gæster Jennifer Lopez på latinpop-bangeren ‘Dinero’

DJ Khaled og Cardi B gæster Jennifer Lopez på latinpop-bangeren ‘Dinero’
Cardi B, DJ Khaled og Asahd Khaled. (Foto: Paras Griffin/Getty Images)

Både Cardi B og DJ Khaled har tidligere flirtet med latinpop. Cardi B har blandt andet lavet sangen ’I Like It’ med reggaeton-stjernerne Bad Bunny og J Balvin, og hvem kan glemme DJ Khaleds Santana-samplende sommerhit ‘Wild Thoughts’ fra sidste år? Nu gæster de to superstjerner en ny single fra en af de mest populære latinpopsangere nogensinde, nemlig selveste Jennifer Lopez.

Sangen hedder ‘Dinero’, og det er er en energisk, dansevenlig banger, der kører med så høj oktan, at DJ Khaleds konstante råben kun føles passende. DJ Khaled råber faktisk mere på denne sang, end han typisk gør på sine egne sange, og han er oven i købet krediteret som en af producerne på nummeret. Guderne må vide, om han rent faktisk har været involveret i at producere det.

Cardi B’s store personlighed lægger sig atter en gang flot over beatet, og som sædvanlig er hun sangens højdepunkt med et sprælsk gæstevers. Hun viser endnu en gang, at hun mestrer stort set alle former for flows. En video cirkulerer desuden, hvor DJ Khaled siger, at sangen bliver endnu vildere, når der kommer en musikvideo – så det kan vi nok glæde os til.

Læs også: Latinpoppen er for alvor tilbage – men er den kommet for at blive?

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af