Ariana Grande synger til Aretha Franklins begravelsesceremoni – se alle de optrædende

Ariana Grande synger til Aretha Franklins begravelsesceremoni – se alle de optrædende
Ariana Grande. (Foto: Universal Music Group)

Den 16. august måtte vi tage afsked Aretha Franklin, der havde kæmpet en lang kamp mod kræft i bugspytkirtlen. Den legendariske soulsangerinde, der blev 76 år gammel, bliver i morgen hyldet med en privat begravelsesceremoni, som bliver dækket live.

Til begravelsen optræder en række kunstnere for at hylde The Queen of Soul og hendes musikalske arv. Blandt de optrædende finder vi først og fremmest Ariana Grande, der efter Franklins død i selskab med The Roots med et følsomt cover af ’Natural Woman’ beviste, hun var en hyldest til legenden værdig.

Foruden Grande lyder listen af de optrædende som følger: Stevie Wonder, Chaka Khan, Jennifer Hudson, Faith Hill, Yolanda Adams, Shirley Caesar, Marvin Sapp, Vanessa Bell Armstrong, Fantasia, en række gospelsangere samt Franklins søn, Edward. Blandt talerne til ceremonien finder vi både Barack Obama, Bill Clinton, Clive Davis og Smokey Robinson.

CNN, Fox News og MSNBC deler liveversionen af ceremonien, der ganske givet kommer til at ryste nogle sammendrag af sig til alle os, der ikke sidder bag amerikanske tv-skærme.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af