Biskop forveksler Ariana Grande med en Taco Bell-menu under Aretha Franklins begravelse

Biskop forveksler Ariana Grande med en Taco Bell-menu under Aretha Franklins begravelse
Ariana Grande. (Foto: Universal Music Group)

Den afdøde soul-dronning Aretha Franklin blev i går begravet, og flere stjerner var mødt op for at vise deres respekt til legenden – blandt andre Stevie Wonder, Chaka Khan, Bill Clinton, Jennifer Hudson og Ariana Grande.

Sidstnævnte fremførte en bevægende udgave af Franklins signatursang ‘(You Make Me Feel Like) A Natural Woman’, som gik rent ind hos publikum. Biskop Charles H. Ellis III, der forestod bisættelsen, brugte lejligheden til at fortælle publikum, at han forvekslede Ariana Grandes navn med en Taco Bell-menu, da han så programmet for begravelsen.

»Jeg bliver nødt til at undskylde, for jeg er nødt til at forbedre mig. Da jeg så Ariana Grande i programmet, troede jeg, at det var noget nyt fra Taco Bell. Min datter på 27 sagde til mig, ‘far, du er allerede gammel i en alder af 60’«, fortalte biskoppen jokende, mens Grande tog imod anekdoten med et smil.

Internettet var dog hurtigt ude og kommentere på hændelsen, som forargede nogle, mens andre forsvarede joken. Biskoppen gjorde det dog afslutningsvis klart, at han var stor fan af den unge, succesfulde sangerinde:

»Girl, lad mig give dig al den respekt, du fortjener. Nød i det her ikon? Hun er et ikon i sig selv! Vis hende noget kærlighed«.

Læs også: ‘Breathin’ er den perfekte Ariana Grande-sang – hvorfor er der ikke flere som den på ‘Sweetener’?

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af