Suspekt gør status med ny vinylboks – vind den til INPUT-event på fredag

Suspekt gør status med ny vinylboks – vind den til INPUT-event på fredag
Bai-D, Rune Rask og Orgi-E (Foto: Samy Khabthani / Soundvenue)

Når Orgi-E, Bai-D og Rune Rask kommer i INPUT – præsenteret af Soundvenue og NESCAFÉ Azera – på fredag for at fortælle om ‘Ingen Slukker The Stars’, er timingen perfekt. Samme dag genudgiver de nemlig alle deres seks album, ‘Suspekt‘, ‘Ingen Slukker The Stars’, ‘Prima Nocte’, ‘Elektra’, ‘V’ og ‘100% Jesus’, på vinyl og samler dem i en specialdesignet boks.

»Vi har på eget initiativ valgt at genoptrykke alle vores album på vinyl og samle dem i en stor signeret fanboks. Det har vi mest af alt gjort på grund af efterspørgslen fra alle vores supportere, som tydeligvis ikke har fået nok og gerne vil have sagerne i fysisk format«, skriver bandet i en pressemeddelelse.

Hvis du er til stede i INPUT på fredag, har du mulighed for at være en af de to heldige – og vidende – fans, der går hjem med et eksemplar af boksen og de seks dobbeltvinyler. Vi afholder nemlig en quiz for at finde vinderne klokken 19.40, før Suspekt indtager scenen klokken 20.

Suspekts vinylboks med gruppens seks album

Suspekt kommer altså i INPUT for at fortælle om deres gennembrudsalbum ‘Ingen Slukker The Stars’, som fejrer 15 årsjubilæum i år, og bandet lægger ikke skjul på, at det er vigtigt for dem at blive ved med at skrive samlede værker.

»Vi elsker albumformatet og dyrker det helt ind til benet. Derfor er vi også meget taknemmelige for, at alle de mennesker, som lytter til vores musik, ønsker at opleve det netop på denne måde – hvorfor vi ønsker at gøre vores musik tilgængelig«.

De genoptrykte vinyler og boksen kan købes i Tabu-shoppen.

Læs også: Kom med, når Suspekt fortæller hele historien bag klassikeren ‘Ingen slukker the stars’ – live i INPUT-rummet

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af