Radiohead blev hacket og afpresset – nu har de selv udgivet de 18 timers musik, der blev stjålet

Radiohead blev hacket og afpresset – nu har de selv udgivet de 18 timers musik, der blev stjålet
Radiohead.

Radiohead har åbenbart haft en hel del materiale liggende fra tiden omkring ‘OK Computer’. 18 timer helt præcist, som har ligget på nogle minidisks i et computerarkiv et sted. Al den musik blev i sidste uge stjålet, da Radiohead-frontmand Thom Yorke var offer for et hackerangreb. Efterfølgende blev gruppen afpresset for 150.000 dollars, hvor hackeren truede med at udgive indholdet.

Det er en rimelig vanvittig historie, som Radiohead-guitarist Jonny Greenwood har delt i en officiel udtalelse.

Radiohead har dog konfronteret problemet lige på og i stedet for at lade sig true udgivet de 18 timers musik (som de altså stadig er i besiddelse af) på Bandcamp. Al musikken ligger på internettet i 18 dage og kan købes for 18 pund. Al overskuddet går til det klimafokuserede aktivistnetværk Extinction Rebellion.

Point til Radiohead for håndteringen, og tilbage står så bare spørgsmålet: Har du tænkt dig at lytte til 18 timers fraklip og demoer?

Her skulle der være tredjeparts-indhold, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af