Tame Impala afslører udgivelsesdato for nyt album – hør ny single, ‘It Might Be Time’

Tame Impala afslører udgivelsesdato for nyt album – hør ny single, ‘It Might Be Time’
Tame Impala. (Foto: Neil Krug)

Tame Impalas Kevin Parker tager tingene ét skridt af gangen, når det gælder hans kommende album. Først blev der lanceret et mystisk website, så fik vi titlen på albummet, ‘The Slow Rush’, og nu er en udgivelsesdato så endelig blevet annoncereret.

‘The Slow Rush’ udkommer 14. februar og bliver Tama Impalas fjerde album. Det følger efter 2015-mesterværket ‘Currents’, som vi havde med på vores nylige liste over de 25 vigtigste udenlandske album i 10’erne.

Sammen med nyheden om albummet har Parker også sluppet en ny sang løs i form af ‘It Might Be Time’ – den følger efter ‘Borderline’ og ‘Patience’, der også begge vil være at finde på ‘The Slow Rush’.

Tame Impala spillede en fornem koncert på dette års NorthSide, men med det nye album i horisonten så vi da meget gerne, at Parker og hans kumpaner kommer tilbage til Danmark i 2020 – enten på en festival eller et spillested.

Læs også: 15 navne Roskilde Festival bør booke til Orange Scene

Her skulle der være en Spotify-player, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af