Billie Eilish slapper ikke af, har ny single og video på vej – »vær tålmodige, damn!«

Billie Eilish slapper ikke af, har ny single og video på vej – »vær tålmodige, damn!«
Billie Eilish. (Foto: Frazer Harrison/Getty Images)

For den rebelske popkomet Billie Eilish har det meste af 2019 stået på turné og promovering i kølvandet på udgivelsen af det imponerende debutalbum ‘When We All Fall Asleep, Where Do We Go?’ i marts. Men nu tyder det på, at Eilish og hendes producer, broren Finneas, trods den travle kalender har haft tid til at arbejde på nye sange.

En af dem får vi sågar lov at høre i næste uge, hvis man skal tro Eilishs Instagram-story: »Vanity Fair-artiklen kommer først ud om et par uger :-( Meeeeeeen i får en ny sang i næste uge i stedet. Kompromis!«, skriver Eilish med henvisning til et kommende portræt af hende i det amerikanske magasin Vanity Fair.

Og det går ikke stille for sig med instagram-annonceringerne hos Eilish, der også tidligere på ugen bekræftede, at hun havde en video på vej til den elektroniske jazzballade ‘Xanny’, mens hun også bad sine fans væbne sig med tålmodighed i forhold til det nye materiale: »Ja, ‘Xanny’-videoen kommer. Ja, jeg har to uudgivne sange klar, som I ikke har hørt noget af. Vær tålmodige, damn!«

Læs også: Billie Eilish ophævede tyngdeloven med stærk ‘Saturday Night Live’-koncert

 

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af