Ozzy Osbourne overraskede til Post Malone-koncert – se dem spille hittet ‘Take What You Want’

Ozzy Osbourne overraskede til Post Malone-koncert – se dem spille hittet ‘Take What You Want’
Post Malone. (Foto: Santiago Bluguermann/Getty Images)

På papiret var Post Malone og Black Sabbath-frontmanden Ozzy Osbourne måske ikke verdens mest oplagte match. Men sammen med Travis Scott skabte de et gedigent hit i form af ‘Take What You Want’ fra Postys nyeste album, ‘Hollywood’s Bleeding’.

Grundet sygdom aflyste 70-årige Osbourne tidligere på året alle sine 2019-koncerter. Derfor var det en ekstra stor overraskelse, da han pludselig dukkede op på scenen til Post Malones koncert i Los Angeles i torsdags. Indhyllet i blåt lys og siddende på en trone bagerst på scenen fremførte rocksangeren nummerets første omkvæd for et hujende publikum, hvorefter han fik en varm krammer af den altid selskabelige Post Malone.

Se videoerne herunder, hvor fans fangede optrædenen.

Læs også: Post Malone sælger merchandise hos H&M – i butikkerne nu

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

 

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af