Tidligere Silvester-forsanger Awinbehs debutalbum er ude nu – se den hypnotiserende musikvideo til singlen ‘Fever’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Der er sket en del siden Silvester-forsangeren Awinbeh gik solo. Han er udkommet med to vellykkede singler, den forførende autotune-serenade ‘Sway’ og den stærke popsang ‘New!, og nu er han klar med sit debutalbum ‘Life Stories’ samt musikvideo til den nye single ‘Fever’.

Albummet består af i alt 10 numre, herunder de to forudgående singler og ‘Fever’, og er hovedsageligt skrevet og produceret af Awinbeh selv. Numrene berører kapitler, momenter og historier fra Awinbehs liv op gennem 10’erne, hvor han gik fra ung mand til voksen og flyttede fra Aarhus til Berlin og retur til Danmark, nærmere bestemt København.

Singlen ‘Fever’ omhandler den feberagtige tilstand, der kan opstå, når man møder en ny uden at være kommet sig over sin forhenværende partner. Og i den hypnotiserende musikvideo ser vi Awinbeh bevæge sig i et loop, der spejler det hav af gamle følelser, man egentlig troede, man var ovre, men ikke helt kan undslippe. Videoen er lavet i samarbejde med Prxject by Mercedes-Benz og Ophav Film.

Siden Silvester har Awinbeh – med efternavnet Ayagiba – desuden beskæftiget sig som sangskriver for en række af landets største kunstnere: Han har blandt andet været med til at skrive Jadas ‘Keep Cool’, som vi udnævnte til en af sidste års bedste danske sange, samt numre for Phlake, Soon og Alina Baraz.

Her skulle der være en Spotify-player, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af