Danske Bathsheba imponerer med debutsinglen ‘Blind’ – produceret af Albert fra Benal

Danske Bathsheba imponerer med debutsinglen ‘Blind’ – produceret af Albert fra Benal
Bathsheba.

I starten af 2020 lancerede Benjamin Hav sin solokarriere, og på rapperens to album i eget navn havde han slet ikke arbejdet sammen med Benal-makkeren Albert. Den udvikling har selvsagt frigivet en masse tid i producerens kalender, og nu er han på banen som lydarkitekt bag ‘Blind’, der er debutsinglen fra danske Bathsheba.

Den 21-årige sanger og sangskriver får frie tøjler til at folde sin nærværende stemme ud i det blide vers, men i omkvædet går Magnus Albert Wanscher til stålet med en ekstremt tung bas, der tromler afsted som et godstog.

Resultatet er en sang, der dyrker to meget forskellige musikalske stemninger, men bestemt lykkes med at bevæge sig fra soveværelset til dansegulvet og tilbage igen.

»Det har altid været terapeutisk for mig at skrive sange. Jeg skrev mine første sange, da jeg var 11 år gammel. Dengang havde jeg brug for at få afløb for nogle af de problemer, jeg havde derhjemme – men faktisk har tingene ikke ændret sig så meget: Jeg skriver stadig sange for at komme af med ting. Forhåbentlig vil mine sange få folk til at føle sig mindre alene med deres følelser. Det er mit mål«, udtaler Bathsheba i en pressemeddelelse.

Bathsheba arbejder også på ny musik med Hennedub, og så er hun både booket til den norske talentfestival by:Larm samt Spot Festival i Aarhus.

Her skulle der være en Spotify-player, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af