Ude nu: Her er ugens seks vigtigste nye album

Vi guider hver fredag til de vigtigste udgivelser i musikkens verden. Denne uge er der fuld tryk på, så husk at tjekke bonuslisten i bunden ud.
Ude nu: Her er ugens seks vigtigste nye album
Disclosure.

1. Disclosure ‘Energy’

Den elektroniske duo bestående af de to brødre Guy og Howard Lawrence har haft stor succes med deres to hidtidige album, ’Settle’ og ’Caracel’, som begge var nomineret til Grammy-statuetter. Nu, efter fem års albumtørke, får vi deres tredje fuldlængde ’Energy’, der allerede har serveret hæsblæsende singler med vokal fra blandt andre Slowthai og Aminé. 

Hør albummet via Spotify HER.

2. Angel Olsen ‘Whole New Mess’

Den kølige perfektion på ‘All Mirrors’ resulterede i et af sidste års bedste album, og nu vender Angel Olsen tilbage med en udgivelse, der mestendels består af nedskalerede udgaver af sangene fra den pompøse forgænger.

Læs vores anmeldelse af albummet HER.

Hør albummet via Spotify HER.

3. Dua Lipa ‘Club Future Nostalgia: The Remix Album’

Dua Lipa er blevet en af tidens allerstørste popstjerner, og ’Future Nostalgia’ (et af halvårets bedste udenlandske album) var én lang eksplosiv fest, der tilbød hit på hit. Nu har den albansk-engelske sanger samlet stærke navne som Missy Elliot, Madonna, Gwen Stefani og Mark Ronson på remix-albummet ’Club Future Nostalgia’.

Hør albummet via Spotify HER.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

4. Katy Perry ‘Smile’

Der er gået tre år, siden vi sidst så Katy Perry i albumform – det var med det politisk kiksede ’Witness’ fra 2017. Kan popstjernen rejse sig fra asken? Hun har udtalt, at ‘Smile’ »er hendes rejse mod lyset – med historier om ukuelighed, håb og kærlighed«. 

Læs vores anmeldelse af albummet HER.

Hør albummet via Spotify HER.

5. Pede B ‘Gøgeungen’

Rutinerede Pede B udgav senest surprise-albummet ‘Lilla lounge’ i maj 2019, men er nu tilbage med ‘Gøgeungen’, der byder på en lang række gæsterappere som Artigeardit, Loke Deph, Amro og Livid.

Hør albummet via Spotify HER.

6. Kelly Lee Owens ‘Inner Song’

’Inner Song’ er den walisiske producers andet album, som forhåbentlig byder os velkommen i et lige så mørkt technopop-kosmos som debuten ’Kelly Lee Owens’.

Hør albummet via Spotify HER.

Det er en pakket uge – hør også disse album for at være helt opdateret:
Aluna ‘Renaissance’
CXCX Chu Chu ‘Cyber Grl’
Fool ‘Mango & Limelight’
Mekdes ‘Fly’
Samia ‘The Baby’
Jaden Smith ‘Cool Tape Volume 3’

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af