Justin Bieber annoncerer nyt album – ude lige om lidt

Justin Bieber annoncerer nyt album – ude lige om lidt
Justin Bieber. (Foto: Jon Kopaloff/Getty Images)

Justin Bieber har haft en travl lockdown. Kun et år efter udgivelsen af hans femte studiealbum ‘Changes‘ er superstjernen klar med et nyt album.

Titlen er ‘Justice’ og udgivelsen er faktisk lige om hjørnet: Albummet udkommer allerede om tre uger, den 19. marts. På pladen finder man blandt andet de allerede udgivne singler ‘Anyone’, ‘Lonely’ og ‘Holy’ ft. Chance the Rapper.

På Instagram fortæller Bieber om inspirationen bag albummet:

»I en tid, hvor der er så meget galt med denne ødelagte planet, ønsker vi alle healing og retfærdighed for menneskeheden. I skabelsen af albummet har det været mit mål at lave musik, som giver trøst, sange, som folk kan relatere til og føle sig forbundet med, så de føler sig mindre alene. Lidelse, uretfærdighed og smerte kan efterlade folk hjælpeløse. Musik er en fantastisk måde at påminde os alle om, at vi ikke er alene«.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af