Justin Bieber på grådens rand, da han bliver præsenteret for specialbygget bil

Justin Bieber på grådens rand, da han bliver præsenteret for specialbygget bil
Justin Bieber. (Foto: Jason Merritt/Getty Images)

Har du nogensinde grædt over materielle genstande? Well, så er du i samme kategori som Justin Bieber, som måtte tage en lille pause, da han blev præsenteret for en specialbygget Rolls-Royce.

Popstjernen kunne for nylig hente nøglerne til sin nye øse, som har været hele tre år undervejs, og den specialbyggede Rolls-Royce Wraith er blevet opgraderet af West Coast Customs, så den minder om noget fra fremtiden: Det ligner bogstavelig talt, at den svæver, når den kører. Se bare til slut i videoen forneden, når Bieber tager en tur.

Inden da skal Justin Bieber selvfølgelig præsenteres for det endelige resultat, og her bliver han helt rørstrømsk. Tilsyneladende overvældet af firhjulede følelser går han ned på knæ og tager sig til øjnene uden at sige et ord – se med ved 10:20-mærket.

Bilen er selvsagt den eneste af sin slags på markedet, og den ser da også så speciel ud, at Bieber (efter han er kommet til hægterne) simpelthen må spørge ind til, hvordan man dog åbner dyret.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af