Kanye West bruger optagelser fra kaotisk ‘Donda’-lyttefest i sin nye musikvideo til ‘Come to Life’

Kanye West bruger optagelser fra kaotisk ‘Donda’-lyttefest i sin nye musikvideo til ‘Come to Life’
Kanye West. (Foto: Roy Rochlin/Getty Images)

Kanye Wests ventede album ‘Donda’ blev omsider frigivet til masserne i søndags – tilsyneladende uden rapperens accept.

Inden udgivelsen holdt Kanye i torsdags en tredje lyttesession for ‘Donda’ i et stort stadion i fødebyen Chicago, hvor det ikke gik stille for sig. Han havde fået konstrueret en kopi af sit barndomshjem, som han på aftenen satte ild til, hvorefter han simpelthen også satte ild til sig selv.

Nu er optagelser af den vilde seance blevet klippet sammen til en stemningsfuld musikvideo for ‘Donda’-nummeret ‘Come to Life’.

Kanye West (og hele optakten til ‘Donda’-udgivelsen) er efterhånden blevet synonym med kaos, men faktisk er der en ganske fredfyldt følelse over ‘Come to Life’-videoen, fordi den skruer tempoet helt ned.

I lange indstillinger ser vi først det rekonstruerede barndomshjem med et stort, lysende kors på taget, hvorefter kameraet bevæger sig ind i huset og filmer Kanye Wests skikkelse, der går op i flammer. Sidste halvdel af videoen er dedikeret til ekskonen Kim Kardashian, som går langsomt mod Kanye iført en brudekjole, inden de til sidst møder hinanden.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af