Britney Spears beskylder sin mor for at stå bag omstridt værgemål i nu slettet Instagram-kommentar

Britney Spears beskylder sin mor for at stå bag omstridt værgemål i nu slettet Instagram-kommentar
Britney Spears. (Foto: Randee St Nicholas)

For lidt over en måned siden blev Britney Spears’ far, Jamie Spears, suspenderet fra den værgeordning, der de seneste 13 år gav ham kontrol over sin datters økonomi og andre væsentlige aspekter af hendes liv.

Britney har selv fortalt, at ordningen har efterladt hende med traumer, så suspenderingen har ikke overraskende vakt mange glædelige reaktioner fra popstjernen.

Nu har Britney Spears atter udtalt sig om værgemålet. I en sidenhen slettet Instagram-kommentar erklærer hun nemlig, at værgemålet var hendes mors idé. Det rapporterer blandt andre BBC News og Huffington Post.

I Instagram-opslaget skrev Spears ifølge Huffington Post følgende: »Min far startede værgeordningen for 13 år siden… men hvad folk ikke ved, er, at det var min mor, der gav ham idéen!!!! Jeg vil aldrig få de år tilbage… i al hemmelighed ødelagde hun mit liv… og ja, jeg vil tale højt om, hvad hun og Lou Taylor [familiens talsperson, red.] har gjort… så tag hele jeres ‘jeg har INGEN ANELSE om hvad der sker’-attitude, og fuck af!!!! I ved præcis, hvad I gjorde… min far er ikke klog nok til selv at finde på at starte en værgeordning«.

BBC skriver, at hverken Lou Taylor eller Britneys mor, Lynne Spears, har kommenteret på udtalelserne fra Spears’ opslag.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af