Bræk i poolen, østers i næsen og en regning på 46.000: Kesi og Kidd fortæller om vanvittig druktur

Bræk i poolen, østers i næsen og en regning på 46.000: Kesi og Kidd fortæller om vanvittig druktur
Kesi på ØreSound. (Foto: Sebastian Apel/Soundvenue)

Jeg ved ikke, om man kan filmatisere et podcast-afsnit, men jeg håber inderligt, at nogen laver en spillefilm ud af den historie, som Kidd og Kesi netop har fortalt i podcasten ‘I stolen hos Henri’. Den er nemlig mere vanvittig end alle tre ‘Hangover’-film tilsammen.

De to rappere fortæller om en episk druktur på Bornholm i sommeren 2016, hvor de var i starten af 20’erne. Den over fem dage lange festseance er svær at kortlægge fyldestgørende, men her er nogle af højdepunkterne:

Kidd prøver at sniffe en østers på en fancy restaurant og ender med at brække sig ved bordet, da den sidder fast mellem ganen og næsen. Hvorfor sniffe en østers? »Fordi folk skal lade være med at sige, at jeg ikke kan sniffe en østers«.

Til samme middag smører Kidd hele hovedet ind i flødeskumskage efter at have bestilt alle desserter på kortet. Kesi køber drinks til hele restauranten. Regninger ender med at være på 46.000 kr. – men Søren Rasted fra Aqua (ja, seriøst) ender med at betale den.

De to rappere bliver smidt ud af Gæstgiveren på Bornholm. Og fra en jazzkoncert med et ældre publikum, hvor Kesi prøver at crowdsurfe på pensionister, hvorefter Kidd sprayer dem med cava.

Der bliver brugt absurd mange penge på absurd dumme ting. Blandt andet en grim ravkæde til 5.000 kroner.

Kidd prøver at bælle en magnumflaske naturvin på et badehotel og begynder at brække sig i poolen.

Søren Rasted (ham igen!?) smadrer en minigolfbane sammen med Kidd. Vist nok for at fejre at han betalte den vanvittige restaurantregning der.

Det lyder i det hele taget som den mest vanvittige brandert siden filmen ‘Druk’. Eller måske endda siden ‘Hærværk’.

Lyt til det hele hos ‘I stolen hos Henri’, der også lige har haft besøg af Dulfi Al-Jabouri.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af