Kesi kommenterer aflysning af Fredagsrock-koncert: »Jeg er rigtig ærgerlig over den forskelsbehandling, jeg og andre har modtaget«

Kesi kommenterer aflysning af Fredagsrock-koncert: »Jeg er rigtig ærgerlig over den forskelsbehandling, jeg og andre har modtaget«
Kesi til ØreSound i 2021. (Foto: PR)

I går meddelte Tivoli, at de havde valgt at aflyse kommende Fredagsrock-koncerter med Kesi, Kato og Ude Af Kontrol.

Det sker efter kaotiske koncerter med Icekiid, Andreas Odbjerg og Artigeardit på plænen, hvor publikum startede tumult, sprang over hænget og i det hele taget ødelagde den gode koncertoplevelse. En opførsel, der også tidligere har resulteret i en aflysning af Cheff Records’ Fredagsrock-koncert.

Kesi er ikke helt tilfreds med at være blevet aflyst. I en Instagram Story skriver han:

»Jeg er rigtig ærgerlig over den forskelsbehandling, jeg og andre har modtaget, samt ærgerlig over Tivolis generelle håndtering af sagen«.

Han fortsætter: »Jeg ved, at jeg har et publikum, der respekterer og værner om hinanden. Det fortæller 10 års erfaring mig. Desværre har Tivoli ikke styr på deres sikkerhed endnu. Forhåbentligt får de det, men af den årsag har de valgt at aflyse min koncert«.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af