Nyt spillested med fokus på hiphop og pop slår dørene op i september – åbningskoncert med Lamin

Nyt spillested med fokus på hiphop og pop slår dørene op i september – åbningskoncert med Lamin
Lamin på Roskilde Festival. (Foto: Kevin Thor/Soundvenue)

Om en måneds tid får Vestegnen et nyt spillested, der især kommer til at tilbyde koncerter inden for hiphop og pop.

Den 15. september slår Rav nemlig dørene op i Brøndby Strand med en åbningskoncert, hvor du kan opleve Lamin og flere andre artister til små 40 kr. I løbet af efteråret er andre danske navne som Yakuza, Mowgli, Afskum, Olivver og K-phax at finde på programmet.

Rav lover via en pressemeddelelse at præsentere koncerter inden for hiphop, pop og r’n’b, men også beslægtede genrer.

»Vores musikprogram fokuserer primært på hiphop og pop. Vi er både interesserede i populære såvel som mindre etablerede artister og mindre kendte afarter af genrerne. Roots ’n’ hybrid er et genreunivers, vi også vil arbejde med i de kommende år«, udtaler spillestedets booker, Cecilie K. Eickworth, i pressemeddelelsen.

Rav har til huse i Kulturhuset Brønden, og det nye spillested har desuden et koncept ved navn +1, der gør, at man kan købe én billet og tage en ven med gratis. De her +1-billetter er der 100 af til hvert show.

Se efterårsprogrammet forneden.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af