Premiere: Spring & I laver spooky klubpop mod patriarkatet på ‘Believe Me’

Premiere: Spring & I laver spooky klubpop mod patriarkatet på ‘Believe Me’
Spring & I. (Foto: Nelle Renberg Andersen/PR)

ANBEFALING. ‘Believe Me’ er langt fra den første single fra Spring & I, men den føles som en ny begyndelse for gruppen.

Den danske elektroniske duo, der består af Ditte Angelo og Marie Friis, har eksisteret i over et halvt årti og har i den tid sporadisk udgivet electropop-numre.

Men nu udgiver de deres første sang i 2022 i form af ‘Believe Me’, deres foreløbigt mest kompromisløse, hårdtslående nummer – og den første single fra en kommende debut-ep.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

‘Believe Me’ er en melodisk, klubbet sang, der kombinerer en hvisket, besnærende vokal med et tørt, tungt beat med UK garage-undertoner. Det er nærmest en spooky form for klubpop, mere udfordrende og konfrontatorisk end man har oplevet duoen før.

Faktisk handler sangen også om en særlig form for konfrontation, fortæller de til Soundvenue. Nemlig kampen mod de sexistiske magtstrukturer man møder som kvinde.

»‘Believe Me’ opstod ud af et behov for at tilbagetage noget af den kontrol, man som kvinde er underlagt, når man lever i et samfund med skæve magtstrukturer. Sangen skrev næsten sig selv og indkapsler et drive for at opnå forløsning, som satte tonen for flere nye sange«, lyder det fra Spring & I.

De nye sange har altså udmøntet sig i en debut-ep. Duoen lover, at der er meget mere musik på vej i 2023.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af