Historien bag J. Coles ‘Procrastination (Broke)’ kunne ikke være meget mere meta

Historien bag J. Coles ‘Procrastination (Broke)’ kunne ikke være meget mere meta
J. Cole. (Foto: PR)

J. Cole har udgivet en ny sang, men denne gang står rapperen ikke selv for produktionen, som han ellers har for vane at gøre.

Det bemærker man dog ikke, når man lytter til sangen. Beatet til ‘Procrastination (Broke)’ lyder nemlig som et J. Cole-beat – og det er netop også meningen.

Tracket opstod en dag, hvor rapperen af ren og skær nysgerrighed indtastede »J. Cole type beat« i søgefeltet på YouTube.

Her var det første, J. Cole så, et beat produceret af YouTube-produceren Bvtman, og det er altså dette beat, der bruges på rapstjernens nye sang.

Cole rapper med andre ord over et beat, der forsøger at lyde som et beat produceret af Cole. Ret meta, ikke?

Men det bliver endnu bedre. Sangen er nemlig ikke blevet udgivet på streamingtjenester som Spotify og Apple Music, men på netop Bvtmans YouTube-kanal, hvor Cole i sin tid fandt beatet.

Og sangens coverart? En privatbesked fra Cole til Bvtman, hvor Cole forklarer ham situationen, og opfordrer ham til selv at udgive sangen.

»Den her sang bør leve på din kanal og fungere som et tak til dig og alle producere derude, der deler deres arbejde med verden«, lyder det blandt andet i beskeden fra Cole.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af