Lizzo og Adele var åbenbart sindssygt stive til Grammy Awards

Lizzo og Adele var åbenbart sindssygt stive til Grammy Awards
Lizzo. (Foto: Neilson Barnard/Getty Images for The Recording Academy)

»Blame it on the juice,« synger Lizzo i sin storstreamede sang ‘Juice’.

Og det er netop, hvad Lizzo gør i talkshowet ‘Elvis Duran and the Morning Show’, hvor hun fortæller om, at hun og Adele blev » fulde« til dette års Grammy Awards.

De to popstjerner var begge nominerede og sidekammerater til Grammyshowet. En cocktail, der blev farlig, da Lizzo fik smuglet to flasker alkohol med ind. Tequila til hende selv, hvidvin til Adele.

»Adele og jeg drak så meget, at vi på det her tidspunkt ikke engang vidste, hvilken kategori vi var nået til,« fortæller Lizzo i talkshowet. »Vi var sådan: ‘Vent. Har de uddelt prisen for Bedste Artist?’«

Det var heldigt var for den pænt sagt tipsy Lizzo, at hun ikke skulle performe til årets Grammys, ligesom hun på storslået vis gjorde i 2020, men i stedet kunne nyde sin brandert.

Alligvel kunne Lizzo ikke dy sig, da hun modtog prisen for Årets Sang med ‘About Damn Time’. Her gav hun et skud ud til sin drinking buddy, Adele: »Lad mig fortælle jer én ting. Adele og jeg har det så sjovt, og hepper på vores venner«.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Lizzo var ikke alene om at vinde en pris i druk-duoen.

Adele tog også en Grammy med hjem for bedste Pop Solo Performance for sangen ‘Easy on Me’.

Heldigvis desværre var Lizzo og Adele gode til at skjule deres booze-fest, og de to popstjerner skabte ikke de store skandaler.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af