Matty Healy skød tilbage mod sine kritikere under NorthSide-koncert: »Jeg har været en slem dreng«

Matty Healy skød tilbage mod sine kritikere under NorthSide-koncert: »Jeg har været en slem dreng«
Matty Healy fra The 1975 på NorthSide. (Foto: Henrik Sørensen)

I går aftes spillede The 1975NorthSide, og det var en koncert, der faldt på et noget specielt tidspunkt for bandet.

Forsanger Matty Healy har nemlig tilsyneladende fundet sammen med Taylor Swift, og det har ført til, at både medier, swifties og internetdetektiver har zoomet ind på The 1975-frontmandens kontroverse historik.

Især en episode i en podcast, hvor han og værterne diskuterede Ice Spices etnicitet og gjorde grin af accenter, har vakt kritik. Healy er, kort sagt, endt i en mindre shitstorm.

Den shitstorm kommenterede han under gårsdagens NorthSide-koncert i en mindre svada. »Jeg har været en slem dreng«, lød det kækt fra Matty Healy, hvorefter han rullede et forsvar af sig selv og sine handlinger ud.

Den britiske rockstjerne argumenterede for, at »venstrefløjsidoler« som Lenny Bruce og Bill Hicks »bevægede kulturen frem« via provokation. Ligesom han selv gør, antageligvis.

»Et af de våben, de brugte til at udstille hykleri, var vulgaritet, og jeg undskylder, hvis jeg har været for vulgær. Jeg føler dog, at hvis venstrefløjen mister vores evne til at fuck shit up, efterlader vi for meget plads til højrefløjen«.

En anmeldelse af koncerten lander i løbet af formiddagen her på Soundvenue.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af