Sygdomsramt Ozzy Osbourne håber stadig at kunne spille afskedskoncerter: »Jeg fik aldrig chancen for at sige farvel«

Sygdomsramt Ozzy Osbourne håber stadig at kunne spille afskedskoncerter: »Jeg fik aldrig chancen for at sige farvel«
Ozzy Osbourne. (Foto: Axelle/Bauer-Griffin/Getty Images)

Tidligere i år måtte Ozzy Osbourne erkende, at han ikke længere er i stand til at turnere, fordi han er for hårdt ramt af sygdom. I 2020 blev Black Sabbath-forsangeren diagnosticeret med Parkinsons sygdom, og siden er han blevet opereret flere gange.

I et nyt interview med Rolling Stone UK forholder den 74-årige heavy metal-legende sig til de kommende sidste år af sit liv. Han fortæller, at han nok maksimalt har 10 år tilbage at leve i, og at han ikke er bange for at dø. Han går dog stadig med et stort ønske om at kunne optræde en håndfuld gange foran sine fans, så han kan sige ordentligt farvel til dem.

»Jeg tager en dag ad gangen, og hvis jeg kan optræde igen, gør jeg det«, siger han.

»Men det har været som at sige farvel til det bedste forhold i mit liv. Ved starten af min sygdom, da jeg stoppede med at turnere, var jeg virkelig vred på mig selv, lægerne og verden. Men som tiden er gået, er jeg bare begyndt at tænke: ‘Nå, måske bliver jeg bare nødt til at acceptere kendsgerningen’«.

»Det er en af de ting, jeg har været mest fucking sur over: Jeg fik aldrig chancen for at sige farvel eller tak», fortsætter han.

»For mine fans er det, det hele handler om. Hvis bare jeg kan spille nogle få gigs. De har været loyale over for mig gennem flere fucking år. De skriver til mig, de kender alt til mine hunde. Det er virkelig min forlængede familie, og de giver os den livsstil, vi har. Ligemeget hvad, så er det mit mål, jeg arbejder mod. At spille de koncerter«.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af