Tilskuer råbte »Pride sutter« til Adele-koncert – se sangeren svare igen

Tilskuer råbte »Pride sutter« til Adele-koncert – se sangeren svare igen
Adele optræder til "Weekends with Adele". (Foto: Kevin Mazur/Getty Images for AD)

Opdatering:
Der er sidenhen blevet sået tvivl om, hvorvidt tilskueren råbte »Pride sutter« eller »arbejde sutter«. Det rapporterer blandt andre Forbes.

Pride-måneden er netop begyndt. Ikke i København, hvor LGBT+-miljøet fejres i august, men i store dele af verden som eksempelvis USA, hvor Adele disse dage har et Las Vegas-residency ved navn ‘Weekends With Adele’.

Her spillede den engelske sanger blandt andet 1. juni – allerførste dag i årets Pride-måned – og mellem to sange spurgte Adele derfor, om der var nogen til koncerten, der skulle fejre Pride.

Én koncertgænger råbte prompte »Pride sutter«, hvortil han fik verbale øretæver af aftenens hovedperson:

»Hvad var det? Sagde du lige, at Pride sutter? Er du taget til mit fucking show bare for at sige, at Pride sutter? Er du fucking dum? Lad være med at være så meget til grin. Hvis du ikke har noget pænt at sige, så hold kæft, ok?« spurgte Adele fra scenen.

Situationen – inklusive den indledende bemærkning – er blevet foreviget på video.

Det er ikke første gang, en hændelse fra Adeles Vegas-residency går viralt. I maj var der et populært klip, hvor Adele fortalte om hendes kærlighed til Sabrina Carpenter-hittet ‘Espresso’, som Carpenter også selv reagerede på.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af