Adele fortæller, at hun vil tage en »stor pause« fra musik

Adele fortæller, at hun vil tage en »stor pause« fra musik
Adele til Brit Awards. (Foto: Getty Images Mike Marsland/WireImage)

Adele har afsløret, at hun ikke planlægger at lave ny musik eller give flere koncerter i den umiddelbare fremtid efter hendes aktuelle ‘Weekends with Adele’-koncertrække i Las Vegas er overstået til november. Det har hun fortalt i et interview med den tyske tv-kanal ZDF.

Da hun her blev spurgt ind til, om hun havde planer om ny musik, svarede hun »Min tank er rimelig tom« og »Jeg har slet ikke nogen planer om ny musik overhovedet«.

Hun fortsatte: »Jeg vil tage en stor pause efter alt det her, og jeg tror jeg vil lave andre kreative ting, bare i et stykke tid«. Hun tilføjede endvidere: »Jeg synger ikke engang derhjemme overhovedet. Hvor underligt er det lige?«.

De er ikke første gang, Adele lufter ideen om at tage en pause. Hun annoncerede under en af sine ‘Weekends with Adele’-shows, at hun ville tage på en reel turné igen, så snart der var et nyt album, men at hun regnede med, at der kom til at gå »ret længe« inden hun ville skrive sit næste album.

Adele har ikke spillet i Danmark siden 2016, og i lyset af hendes seneste kommentarer skal man nok ikke forvente en ny dansk koncert i løbet af de næste par år.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af