Publikum anmelder Doja Cat på Orange Scene: »Jeg stod og tænkte, at jeg skal begynde at ryste noget mere røv i min hverdag«

Doja Cat indtog Orange Scene onsdag aften som et af programmets mest ventede navne. Levede hun op til publikums høje forventninger? Vi bad dem anmelde koncerten.
Signe, Maja og Olga. (Foto: Klara Løkke/ Soundvenue)

Signe, Maja, Olga

Hvad synes du om koncerten?

Signe: »Min tanke, da hun kom på, var bare, at det er altså ikke Cardi B, der er den nye Nicki Minaj, det er Doja«. 

Olga: »Jeg synes faktisk også virkelig, hun var god. Det der er med hende er, at hun er en persona. Og den persona, hun er online, er også den, hun er på scenen«.

Maja: »Jeg synes dog godt, hun kunne have haft et lidt vildere sceneshow. Nyt outfit, please. De der briller bare af og på, det duer ikke. Jeg ville godt have haft mere. Jeg synes ikke, det var nok«.

Karakter: 7/10

Victor. (Foto: Klara Løkke/ Soundvenue)

Victor

Hvad synes du om koncerten?

»Jeg synes, det var en okay koncert, hvor der var lidt dårlig lyd. Der var rigtig meget virkelig fed dans. Koreografien fra korsangerne var virkelig fed, og så var der et virkelig godt liveband«.

Karakter: »Jeg synes, der manglede ‘Woman’, det var jeg lidt ked af. Så jeg synes, det er en 6/10«.

Lærke. (Foto: Klara Løkke/ Soundvenue)

Lærke

Hvad synes du om koncerten?

»Det var megafedt. En af de bedste koncerter jeg har været til. Jeg synes, at det var megafedt, at hun kunne holde showet ene person foran så mange mennesker. Jeg er også fan af hende, så jeg kender hendes sange«.

Karakter: »Jeg siger 10/10«.

Doja Cat på Orange. (Foto: Klara Løkke/ Soundvenue)
Orange Scene. (Foto: Klara Løkke/ Soundvenue)
Anders. (Foto: Klara Løkke/ Soundvenue)

Anders

Hvad synes du om koncerten?

»Jeg hører ikke så meget Doja Cat normalt, men følte lidt på crowdet, at hun spillede en masse sange, som der ikke var så mange, der kendte. Der var i hvert fald nogle tophits, som manglede, og det synes jeg var lidt ærgerligt. Jeg synes faktisk også, at koncerten var lidt upersonlig. Hun snakkede ikke så meget med publikum. Hun er jo en stor popstjerne, så man kunne godt mærke, at showet bare var lavet, så man kunne turnere rundt med det«.

Karakter: »Ikke højere end 5 i hvert fald. Der er store kunstnere, der har været mere nærværende, end hun var«.

Oliver. (Foto: Klara Løkke/ Soundvenue)

Oliver

Hvad synes du om koncerten?

»Jeg synes, det var fint. Hvilket også indrammer oplevelsen. Vi stod ret tæt på. Alligevel så lagde det mig ikke ned. I forhold til hvor stort et navn det er, og det ikke kom helt herud, så var det ærgerligt«.

Karakter: 6/10

Doja Cat. (Foto: Klara Løkke/ Soundvenue)
Publikum til Doja Cat. (Foto: Klara Løkke/ Soundvenue)
Mie. (Foto: Klara Løkke/ Soundvenue)

Mie

Hvad synes du om koncerten?

»Jeg synes, det var helt sindssygt. Jeg har ikke hørt hendes musik så meget før, men det var mega empowering som kvinde at se hende bare virkelig tage ejerskab over sin seksualitet. Det var bare en kæmpe high-five til alle kvinder. Jeg stod og tænkte, at jeg skal begynde at ryste noget mere røv i min hverdag. Hun ryster røven så fucking godt. Jeg blev low-key forelsket«.

Karakter: 10/10 »Hun var bare så lækker og så sej«.

Nina. (Foto: Klara Løkke/ Soundvenue)

Nina

Hvad synes du om koncerten?

»Jeg synes, at det var en skuffende oplevelse faktisk. Jeg havde forventet et større, bedre og federe sceneshow. Mere gang i den, bedre lyd. Lyden var pissedårlig«.

Karakter: 6/10 »Jeg synes, hun leverede en middelgod præstation«.

Signe. (Foto: Klara Løkke/ Soundvenue)

Signe

Hvad synes du om koncerten?

»Jeg synes, at det var en god koncert. Det var meget inspirerende, og hun er meget talentfuld. Man kan mærke, at hun har styr på sit shit, og der var styr på det hele. Jeg kender hende ikke så godt, men jeg synes, at hun bar koncerten helt vildt godt som ene kvinde. Der var ikke så meget underholdning ud over hende, så det kræver meget at bære en koncert. Så på den baggrund synes jeg hun gjorde det godt«.

Karakter: 8/10

Osvald. (Foto: Klara Løkke/ Soundvenue)

Osvald

Hvad synes du om koncerten?

»Jeg synes, det var sindssygt fedt. Jeg må indrømme, at jeg har en promille, der er rimelig høj lige nu, men jeg dansede rundt. Jeg kunne ikke se hende direkte, men jeg kunne se skærmen, og det var nok. Jeg synes, det var så fedt. Det der med, hun spiller over en time som en superstjerne – fucking respekt! Det synes jeg er røv fedt«.

Karakter: 9/10

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af