Lana Del Rey skal åbenbart giftes med alligator-tourguiden Jeremy Dufrene

Lana Del Rey skal åbenbart giftes med alligator-tourguiden Jeremy Dufrene
Lana Del Rey på Reading Festival. (Foto: Photo by Joseph Okpako/Getty Images for ABA)

Rygterne om hendes forhold til alligator-tourguiden Jeremy Dufrene er ikke nogen nyhed, selvom Lana Del Rey selv har reageret på mediedækningen med en vis tvetydighed.

Det lader dog til, at der har været tale om mere end blot en flirt. En del mere, eftersom parret nu tilsyneladende er klar til at tage det store skridt videre ind i ægteskabet.

Det melder People, som rapporterer, at parret har fået en ægteskabstilladelse. Det fik de den 23. september, og ifølge amerikansk lov har man efterfølgende 30 dage til at blive gift. Vi kan altså godt forberede os på lyden af bryllupsklokker inden længe.

Jeremy Dufrene arbejder som tourguide i Louisiana, hvor han sejler folk ud i de lokale sumpe for at se alligatorer. Hans forhold til Lana Del Rey kan spores tilbage til 2019, hvor hun postede billeder sammen med ham fra netop sådan en sejltur.

Lana Del Rey har annonceret sit kommende album ‘Lasso’, hvorfra hun udgiver to singler i slutningen af året. Albummet byder på et mindre genreskift for sangeren, da hun følger Beyoncé og Post Malones eksempel ved at kaste sig ud i country.

Tiden må dog vise, om albummet bliver forsinket af en eventuel bryllupsrejse.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af