Soundvenues hiphop-podcast: Hvordan blev en lollet trap-rapper kronprinsen af dansk r’n’b?

Soundvenues hiphop-podcast: Hvordan blev en lollet trap-rapper kronprinsen af dansk r’n’b?
Elias Boussnina. (Foto: Emil Vinther Sørensen/So)
Her skulle der være tredjeparts-indhold, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Du kan lytte til og abonnere på Standard via Spotify og iTunes eller din foretrukne podcast-app.

Hvil i fred, Yung Coke: Elias Boussnina, manden bag det kult-elskede trap-projekt, har lagt hiphop-karrieren i graven, og er gået all in på at lave r’n’b under sit eget navn. Og det er der kommet en exceptionelt stærk ep ud af i form af ‘Shameboy’.

Men hvordan går man lige fra ironisk hiphop-karikatur til selvudlevernede r’n’b-stjerneskud? Var det skræmmende at lægge den ironiske facade? Og hvilken musik har egentlig inspireret Elias Boussninas transformation?

Det taler værterne Kristian Karl og Mads Viktor med den unge sanger om i det nye afsnit af Standard – Soundvenues hiphop-podcast. Værterne spørger desuden Boussnina om livets allermindste spørgsmål – hvilket faktisk ender med at vise nogle sider af sangeren, vi ikke havde set før.

Derudover: Nicki Minajs sindssyge koncert i Royal Arena, den store comeback-snak og en masse Blueface-remixes.

Standard udkommer en gang om ugen og gæstes af rappere, producere og eksperter for at diskutere de mange aspekter af hiphoppens dominerende rolle i kulturlandskabet.

Abonnér på Standard via iTunes HER og via Spotify HER.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af