Lyt til Soundvenue Streamer: DR3-serien ’Macho’ har et twist, der kan flytte bjerge

Lyt til Soundvenue Streamer: DR3-serien ’Macho’ har et twist, der kan flytte bjerge
'Macho'. (Foto: Kristoffer Kirketerp Frandsen/Staal Film/Mammi Productions)

Soundvenue Streamer udkommer ugentligt. Du kan lytte til og abonnere via  Spotify og Apple eller din foretrukne podcast-app.

Du har aldrig set en serie som DR3’s nye ’Macho’, hvis fire afsnit alle er klar på DRTV.

Dokumentaren følger muslimske Jalal, der bor med sin danske kæreste Mie og udforsker, hvad det vil sige at være en »rigtig« mand i dagens Danmark. Kan moderne kønsroller og feminisme spille sammen med Islams kulturelle værdier?

Jalal forsøger at finde svar med humor og ærlighed – men serien har et unikt twist i baghånden, der pludselig sætter samtlige problematikker på spidsen.

Her skulle der være tredjeparts-indhold, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Filmredaktør Jacob Ludvigsen og Lise Ulrich diskuterer ’Macho’, og drager derefter til ’The Mosquito Coast’ med Justin Theroux på Apple TV+.

Særligt én af værterne er vældigt begejstret for den mystiske serie, mens den anden er særdeles lunken. Hvori ligger konflikten på de fjerne kyster … ? Og er det virkeligt rigtigt, at ’The Mosquito Coast’ var blevet årets watercooler-hit, hvis den bare havde ligget på Netflix eller HBO Nordic?

Lyt med!

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af