Shop med omtanke

Gode gaver til sneaker-hovedet – der ikke er sko

Med raffles og astronomiske resell-priser kan det være svært at købe sko til en sneaker-fanatiker, så vi er gået andre veje.
views

Rensekit

Jeg er ikke nødvendigvis fan af neurotisk rene sneakers, men synes i hvert fald, at det er fedt, at man bruger sine sko – og så kan de jo være en fordel lige at kunne fjerne det værste skidt.

Med det her basissæt fra Rezet er du i hvert fald godt på vej. Så er det bare ind på Youtube, hvis du mangler lidt tutorials.

Sneaker-boks

Okay, nu sagde jeg godt nok lige, at jeg er tilhænger af, at man bruger sine sko, men hvis den, du skal finde en gave til, er samlertypen, der også går op i af have nogle dyre sneakers i samlingen, så er en plexiglaskasse a la denne fra KarlsKicks en god gave.

For det er vel ikke fedt at gemme sine bedste køb i kasser over i hjørnet? De skal da op på væggen i en gennemsigtig boks, hvor de kan få opmærksomhed som de små kunstværker, de er.

Snørebånd

En ægte samler går selvfølgelig op i at beholde sine sko helt originale med boks og tilbehør, som det var ved køb, men for andre sneaker-fans er snørebånd en sjov måde at give sin samling nyt liv uden at købe nye sko.

Og der er mange at vælge imellem – fra fake-Off-White-snørebånd over lidt trail-agtige runde varianter til old school fat laces. Hos Sneakerlaces er der rigeligt at vælge imellem.

Gavekort til costumizing

En sjov og anderledes gave kunne være et gavekort til en costumizer som for eksempel KarlsKicks. Han kan trylle alverdens modeller om til unikke sko med personlige detaljer.

Det er selvfølgelig noget andet end at have fået fingre i Air Force 1-modellen fra Nike x Off-White ‘The Ten’, men til gengæld kan det blive et personligt unika. Eller du kan få dit eget Billie Eilish-agtige overdrevne fake Louis Vuitton-design.

Sneaker-maling

Det kan også være, at personen går med en ulmende costumizer indeni. Mindre kan selvfølgelig også gøre det, og med sneaker-maling kan man i hvert fald kaste sig ud i alt fra små detaljer til store kunstværker.

Der findes selvfølgelig et hav af akryllædermaling, men måske er et startersæt a la dette en god måde at komme i gang.

Farvebog

Okay, det er måske mest en hyggegave, men altså, hvis man har en lille sneaker-costumizer indeni, så er det her måske et godt sted at starte. Eller hvis man lige vil prøve noget af, før man bestiller fra Nike by You, så er her i hvert fald en mulighed for at sætte sit præg på klassiske modeller som Nike Air Max 95 og Nike SB Dunk Low.

Purchase-redaktionen opererer uafhængigt af kommercielle aftaler. Soundvenue tjener ingen penge, hvis du køber et produkt, vi anbefaler. Vi har udelukkende interesse i at viderebringe anbefalinger af højkvalitetsprodukter.
Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af