Ugens internethøjdepunkter: Er Donald Trump præsidentkandidaturets Hannah Montana?

Vi bringer dig et ugentligt tilbageblik på Internettets favoritemner, virale videoer og trendende tendenser fra den forgangne uge.
Ugens internethøjdepunkter: Er Donald Trump præsidentkandidaturets Hannah Montana?

#AskTrump

Forrige uge trollede internettet Trump, da han formåede at mime alverdens emojis på bare 7 sekunder. Sidste uge trollede internettet Trump, da han inviterede tweeps til en Q&A på hashtagget #AskTrump.

På bedste trolling-maner formåede internettet ikke blot at få hashtagget til at trende, men også at sætte gang i et væld af kreative memes og GIFs. Vi har samlet de bedste tweets til dig:

  Der er selvfølgelig ingen, der rammer Trump, der rundede eventet af med et overlegent billede og en thumbs up.


The Pizza Rat

Imens Twitter boltrede sig i Trump-trolling var Facebook fascineret af The Pizza Rat. Faktisk er der tale om mere end en fascination; langt over 9 trillioner facebookere deltog i snakken om Pizza-rotten. For real!

Screen_Shot_2015-09-21_at_12.50.04_PM_(1)

#PizzaRat er, ganske simpelt, en rotte der bærer et pizza-slice ned af trapperne til metroen på Manhattan. Videoen, der gik viralt i sidste uge, varer i blot 14 sekunder og er blevet set mere end seks millioner gange.

Indtil videre har historien om #PizzaRat været overalt på internettet hos f.eks. Buzzfeed og Mashable, bredt sig på Instagram, blevet GIF’iseret, photoshoppet og fået førstepladsen som årets mest attraktive Halloween-kostume. Samtlige amerikanske medier har omtalt den hårdtkæmpende rotte. Se bare her:

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Det er kan måske undre, at en temmelig undseelig video blev et af sidste uges helt store samtaleemner. Men for amerikanerne, er rottens kamp et symbol på den amerikanske drøm og den jævne newyorkers daglige kamp. Og som Wired skriver, så er det et af de helt klokkeklare eksempler på, hvordan videoer ved hjælp af forskellige nye mediebureauer går viralt anno 2015. Det er ikke altid båret af indholdets kvalitet.

 


Hundetog

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Sidste uge stiftede internettet også bekendtskab med Eugene Bostick. 80-årige Eugene er fra Texas og er blevet kendt for sit hundetog.

De sidste 30 år har han sammen med sin bror taget sig af nabolagets vilde dyr, og sammen har de blandt andet taget ejerløse hunde til sig. Brødrene bor på en lukket vej, hvor mange efterlader blandt andet uønskede hunde. Med tiden byggede Eugene et tog, satte hundene i hver deres vogn og begyndte at køre ture med dem en-to gange om ugen.

Læs også: Digi-snack: Ørn forskrækker Prince Charles – Internettet, Miley Cyrus og Borat tager over

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af