Nyt Facebook-værktøj frelser dig fra smerten ved at stalke din eks

Nyt Facebook-værktøj frelser dig fra smerten ved at stalke din eks

Nu kommer Mark Zuckerberg dit forliste parforhold og knuste hjerte til hjælp. Facebook tester nemlig en ny funktion, der skal give dig en pause fra opdateringer og konstante påmindelser om din ekskæresten.

Funktionen virker ved, at man kan bede Facebook om at ‘take a break’ fra en tidligere partner, når man opdaterer sin status fra i et forhold til single.Facebooks algoritmer vil normalt give dig mest indhold fra personer, du har haft mest med at gøre. ‘Take a break’-funktionen skruer ned for indholdet fra vedkommende.

Samtidig vil den også vise færre af dine egne opdateringer i din eks-kærestes feed. Det bliver lige nu testet til smartphones i USA, men skal efter planen bredes ud til hele verden, hvis responsen er god.

Funktionen kan slåes fra igen – og det afholder dig stadig ikke fra at gå ind og søge profilen frem direkte og græde dig i søvn under bruseren.

Læs også: Jimmy Kimmel-sketch tager pis på Facebooks ansigtsgenkendelse og gætter på næste skridt

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af