We Go Ego

We Go Ego - We Go Ego
2 6
We Go Ego
'We Go Ego'

Ep, Rust

At levere et lydspor til nattens eskapader. Det kunne godt være programerklæringen hos We Go Ego, der står bag den tredje udgivelse fra natklubben og spillestedet Rusts pladeselskab.

Den mission er såmænd ikke udenfor rækkevidde for den københavnske trio, der blandt andet tæller Nordstrøm-trommeslageren Tune Madsen. De fire numre på bandets debut-ep vil givetvis fungere fint spillet live under flimrende lyskegler, hvor hovedet er indstillet på eskapisme, mens kroppen overgiver sig til dybe basfrekvenser. Men We Go Egos oppiskende synthpop er desværre glemt igen, så snart garderobebilletten er indløst, og festen er forbi. Der mangler simpelthen personlighed i de blankpolerede kompositioner, der aldrig slipper ud af skyggen fra sandsynlige forbilleder som New Order, Familjen og Spleen United.

Lyden er ganske skarp, og der er gedigen dansevenlig energi i de pågående beats og effektfulde keyboard-temaer på ‘On and On’ og ‘Fading In and Out’. Men ligesom resten af ep’en skæmmes de af en karakterløs vokal og forglemmelige melodier. Det er ikke egentligt dårligt, bare… ligegyldigt. Og det er der ingen grund til at lade sig nøje med. Heller ikke om natten.

Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold