Her er ugens otte fedeste fester

Her er ugens otte fedeste fester
Foto: Victor Jones/Soundvenue
Vi guider som altid til de bedste tilbud i nattelivet. Denne uge med blandt andet Basklubben, AV AV AV-release og The Jungle på Chateau Motel.

Manna skyder koncertprogram igang med Barselona
Som noget nyt i 2017 vil Jolenes faste torsdagsklub, Manna, to-tre gange om måneden garnere den tilbagelænede ’lille fredag’-stemning med live-shows med musikalske talenter. Debutarrangementet byder på koncert med Breakin’ Sound-2017-navnet Barselona samt dj-set fra Paxton Feel og Fergus Murphy.

Manna Live: Barselona
Torsdag den 9. marts
Jolene
Læs mere om festen på Facebook


Queer-rap og sprøde beats
Red Bull Sound Select sætter spot på danske musiktalenter, og fredag blænder de op for et show i Jazzhouse, som et af de aktuelle, udvalgte navne – den elektroniske producer Mads Bergland med aliasset Mabe – har været med til at sammensætte.

Hovednavn er den amerikanske queer-rapper Zebra Katz, mens Mabe også står på scenen med to amerikanske musikere, sangerinden Janelle Kroll og musikeren Umi Copper. Og så er det værd at blive hængende til efterfesten samme sted, hvor Zebra Katz står bag pulten sammen med Brynjolfur og Frederik Valentin.

Red Bull Sound Select + afterparty
Fredag den 10. marts
Jazzhouse
Læs mere om arrangementet på Facebook


Favoritmusik i Aarhus
Hans Solo og Sean-Poul De Fré Gress er duoen bag det nye klubkoncept Favorite Things, hvor bagmændene serverer deres egen yndlingsmusik. Til festrundgang kommer to får de besøg af Shatter Hands og Jesper Lemke, der producerer og vender plader som Fou Fou. De er begge en del af hiphopproducer-holdet Berlin Zoo, så forvent masser af breaks, funk og hiphop fra højttalersystemet.

Favorite Things
Fredag den 10. marts
Double Rainbow
Læs mere om festen på Facebook

Sponsoreret indhold
Portræt af forfatter Julie Badura
Hun fortæller om at samle sig selv op, starte forfra og følge sine drømme. Mød hende og flere kreative kvinder i 'Portraits by Spotify | Sonos'.
EKSTERNT LINK
Spotify | Sonos

Producer-trio fejrer ny ep i Kødbyen
På fredag udgiver AV AV AV deres nye ep ’Everything Is True’, og den begivenhed bliver fejret over hele to omgange. Først giver producertrioen en unikt opsat koncert hos SPACE10 i Kødbyen (der er desværre fyldt), og efterfølgende er der dømt solid efterfest på Bakken, hvor pladsen skulle være rigelig.

Eloq, Unkwon og DJ Er Du Dum Eller Hvad er alle ligeså rutinerede dj’s, som de er producere, og trioen hopper fredag om bag dj-pulten hele aftenen. Her spiller de deres favoritmusik med besøg fra diverse venner.

AV AV AV release
Fredag den 10. marts
Bakken
Læs mere om festen på Facebook


Elefantbar
Arkitektskolen i Aarhus inviterer endnu et år til Elefantbar, hvor konceptet er dejligt enkelt: Elefantøl og et sprudlende musiklineup. Stedet er Train på fredag, og på plakaten finder man blandt andre Thanks, Pelle Peter, Monti og Emil Lange.

Elefantbar’ 17
Fredag den 10. marts
Train
Læs mere om festen på Facebook


En tur i betonjunglen
Lørdag indtager The Jungle (kreeret af Droz Daily Steezin) for anden gang Chateau med et stærkt program funderet i grime og hiphop. Aftenen indledes med koncert med den engelske grime-rapper Novelist på et indtil videre hemmeligt sted (hold øje med Facebook-eventen!), inden festen fortsætter på motellet med landsmanden og rapkollegaen Mist. Dj-lineuppet bugner af rutinerede kræfter med et sekskløver bestående af Mr. Møller, John Vincent, Emil Boye, Naima, J.J. Wild og Emil Degner.

The Jungle 2
Lørdag den 11. marts
Chateau Motel
Læs mere om festen på Facebook


Tunge leverstød i Pumpehuset
Kan du lide at få rystet dine indre organer godt igennem, er der ingen vej uden om en tur i Pumpehuset på lørdag. Denne aften blænder Basklubben nemlig op for sin premiereudgave, hvor der bliver uddelt tunge leverstød til de fremmødte af de to toneangivende danske lydsystemer Rootsman Hi Fi og Firehouse Hi Power.

Basklubben #1
Lørdag den 11. marts
Pumpehuset
Læs mere om festen på Facebook


Grime-talent fyrer op under Rust
For knap to måneder siden skulle Nadia Rose havde stået på scenen på Rusts natklub, men det engelske grime-talents show blev beklageligvis aflyst. Det råder hun heldigvis bod på på lørdag, hvor hun giver sin første koncert herhjemme med opvarmning fra lokale Vigsø som en del af klubaftenen Girls Are Awesome.

Girls Are Awesome x Nadia Rose
Lørdag den 11. marts
Rust
Læs mere om arrangementet på Facebook