Nyt gratisevent præsenterer stærkt musikalsk lineup – blandt andet Selma Judith og Glød

Nyt gratisevent præsenterer stærkt musikalsk lineup – blandt andet Selma Judith og Glød
Glød.
Foto: Emil Vinther/Soundvenue

På lørdag finder den første udgave af Social Service Club sted på Islands Brygge. Gratisarrangementet, der blandt andet tæller foredrag og musikalske optrædener, er stablet på benene af den kreative gruppe ArtRebels, der også var folkene bag hedengangne Trailerpark Festival.

Social Service Club skal »undersøge perspektiver på det menneskelige potentiale«, som det lyder sig i pressemeddelelsen, men under den en smule langhårede målsætning, gemmer der sig altså også et helt håndgribeligt og ret så interessant musikalsk program.

Den spændende harpenist og r’n’b-sangerinde Selma Judith, de unge herrer i Glød, der frit blender jazz og funk i deres popunivers, den elektroniske producer Simon Littauer, der imponerede på sommerens Roskilde Festival, og det melankolske rockband Josiah Konder udgør til sammen grundstenen i Social Service Clubs musikprogram, der også byder på dj’s som Christian d’Or.

Social Service Club #1
10. november – 14.00-02.00
Sturlasgade 14, Islands Brygge
Læs mere på Facebook HER

Læs også: Hold øje med Selma Judiths sanselige r’n’b: »Det her projekt er godt, så fuck mig lige nu«.

Sponsoreret indhold
Tag et smut med Iris Gold til Berlin
Iris Gold har en travl kalender, der har bragt hende en tur til Berlin. Turen byder både på Michael Jackson-inspirerede sceneoutfits og en meget høflig JBL-højttaler.