Soundvenues hiphop-podcast: Artigeardit snakker fester, tømmermænd og evige nætter

Soundvenues hiphop-podcast: Artigeardit snakker fester, tømmermænd og evige nætter
Artigeardit. (Foto: Emil Vinther Sørensen for Soundvenue)
Her skulle der være tredjeparts-indhold, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Du kan lytte til og abonnere på Standard via Spotify og iTunes samt gennem gængse podcast-apps som Stitcher og Pocket Casts eller podcast-app’en på din iPhone eller Android-telefon.

Artigeardits debutalbum, ‘Vildedage’, handlede om dét øjeblik, hvor næste morgen gryr, hjemturen truer, og du næsten allerede har tømmermænd. Men på den københavnske rappers nye ep, ‘2.0’, er han pludselig tilbage midt i festens centrum igen. En af sangene har endda et house-beat!

Med de udgivelser er Artigeardit blevet den rapper, der er bedst til at beskrive nattens vilde veje siden Ukendt Kunstner stillede danseskoene. I denne uge gæster han Standard, og taler blandt andet om en række presserende spørgsmål:

Hvordan opstår de her sange, der pendler mellem fest og tømmermænd, mellem eufori og melankoli? Hvorfor tror alle, at han kun hører oldschool-rap? Og er der en Artigeardit ‘3.0’ på vej, nu hvor vi har fået en ‘2.0’?

De emner vender den unge hiphopkunstner med værterne Kristian Karl og Mads Viktor i det nye afsnit af Standard – Soundvenues hiphop-podcast. Og så fyrer Artigeardit endda op for en helt eksklusiv freestyle over J. Coles ‘Album of the Year’-beat (aka det klassiske Nas-beat fra ‘Oochie Wally’).

Derudover: 21 Savage er åbenbart britisk, 6ix9ine har åbenbart snitchet på hele sin bande og Lukas Graham vidste åbenbart ikke, at XXXTentacion havde en del anklager på samvittigheden.

Standard udkommer en gang om ugen og gæstes af rappere, producere og eksperter for at diskutere de mange aspekter af hiphoppens dominerende rolle i kulturlandskabet.

Abonnér på Standard via iTunes HER og via Spotify HER.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af