Ny klassisk herrekollektion fra uventet dansk kant

Ny klassisk herrekollektion fra uventet dansk kant

Minimum er mest kendt for deres tilgængelige og kommercielle kollektioner, der sælges landet over. Men det Aarhus-baserede mærke har nu lanceret en mere klassiske linje af herretøj, der lige er landet i butikkerne.

Kollektionen, der går under navnet Extended Minimum, består af mere tidløse designs – efterårsfrakker, jakkesæt, skjorter, slips, en parka og to læderjakker.

Tøjet er holdt i afdæmpede materialer og ensfarvede styles i neutrale farver som sort, grå og mørkeblå og har et mere voksent tilsnit, end Minimum normalt er kendt for.

extended
Aarhus-mærket bevæger sig altså ind på et felt, som mange danske brands prøver kræfter med: At levere en mere langtidsholdbar garderobe, der ikke er så præget af hurtige modetrends, men i stedet fokuserer på klassiske discipliner som skrædderarbejde og tilskæring.

Extended Minimum indskriver sig dermed i rækken af danske kollektioner fra blandt andre Mads Nørgaard og Soulland, der leverer et mere helhedsorienteret univers og både laver de billigere t-shirts og de lidt dyrere jakkesæt, der dog stadig ligger i et prisleje tilgængeligt for mange.

extended3
Kollektionen forhandles blandt andet i Clarks-butikken i København, samt i Minimums egen forretning i Aarhus og i deres egen webshop.

Læs også: Hold øje med: Det nye danske herremærke Nosomnia

extended1

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af