Victoria’s Secret hyrer dansk model til kæmpeshow

Victoria’s Secret hyrer dansk model til kæmpeshow
Josephine Skriver

Det amerikanske undertøjsbrand Victoria’s Secret afholder snart deres årlige gigantiske modeshow, et af de største i verden. Og denne gang vil der, som ved de to foregående, være en dansk model at se i mærkets farverige kreationer. Victoria’s Secret har nemlig booket den danske topmodel Josephine Skriver til at betræde podiet.

josephine-skriver
Candice Swanepoel, Josephine Skriver og Alessandra Ambriosio ved sidste års show.

Showet er mærkets 20. jubilæumsshow, og der er derfor lagt i kakkelovnen til en fest af dimensioner, når det sendes til fjernsyn over hele verden den 8. december. Showet, der sidste år for første gang blev holdt i London, er rykket tilbage til New York, og Josephine Skriver får følgeskab af gamle Victoria’s Secret-kendinge som Lily Aldrige (der skal bære en diamant-bh til en mio. dollar ), Alessandra Ambrosio, Adriana Lima og Candice Swanepoel.

Blandt de nye tilføjelser til castet finder man – selvfølgelig, fristes man til at sige – de to nye stjernekometer Gigi Hadid og Kendall Jenner.

victoria
Rihanna optrådte ved Victoria’s Secret-showet i 2012.

Under det store event leveres der altid musik fra nogle af de største stjerner, og denne gang skulle Rihanna have været det største trækplaster sammen med Selena Gomez og The Weeknd. Rihanna har i mellemtiden aflyst for at fokusere på at færdiggøre sit nye album, og hun er blevet erstattet af Ellie Goulding.

Læs også: Victoria’s Secret afslører vildt musiker-line-up til kommende modeshow

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af