Comedy: Kreativ fyr bytter ansigt med hele ‘We Are The World’-crewet – til gavn for hele internettet

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Jeg lover, at det her er sidste gang, jeg skriver en artikel, der involverer appen Face Swap Live. Tidligere har vi her på siden skrevet om appen, da den udkom. 

Senere skrev jeg om denne video, hvor en frisk fyr overrasker tilfældige på gaden og bytter deres ansigter ud med hans eget. Og nu er jeg altså nødt til lige at gøre opmærksom på denne lille sag, som – surprise surprise – også omhandler Face Swap Live. Kan man fornemme, at jeg er fan? I hvert fald kan du her nyde hele ‘We Are The World’ udført af en enkelt kreativ amerikaner ved navn Rhett LeCompte, som besidder et dejligt smittende humør.

Han har simpelthen scannet samtlige kunstneres ansigter fra ‘We Are The World’ ind i appen, lagt dem i den rette rækkefølge, og så ellers bare trykket ‘record’. Til gavn for hele internettet.

Yndlings-Swap-øjeblik: Ved 2.40, da Huey Lewis bliver til Cindy Lauper. Yndlings-overall-øjeblik: Ved 4.56, da appen fejler i et kort sekund og afslører Rhetts eget storskrålende og overlykkelige ansigt. Dét er en glad mand.

Kenneth Sarup er fast comedyskribent for Soundvenue.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af