Bang & Olufsen præsenterer to streaminghøjtalere med unikt design

Højtalere med mulighed for afspilning i 360 grader har længe været en trend, som Bang & Olufsen nu omfavner med deres to nye højtalere BeoSound 1 og BeoSound 2.

Begge højtalere er udformet i et unikt kegleformet design i børstet aluminium, der fremstår ens for begge modeller. De to højtalere er tiltænkt streaming og du kan spille via alle førende streamingteknologier, som Google Cast, AirPlay og via Spotify. De er ligeledes sat op til multiroom-afspilning.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Derudover kommer de med indbygget TuneIn, der gør at du kan afspille fra for eksempel Deezer og Spotify uden at bruge en tablet. Højtalerbetjeningen aktiveres, når din tilstedeværelse registreres og styres ved hjælp af swipe-bevægelser på overfladen.

BeoSound 1 er en trådløs højtaler, der kan køre på batteri, men også være tilkoblet en strømforsyning. BeoSound 2 kræver strømforsyning, men kan til gengæld også levere lidt mere power end den mindre 1’er.

De vejledende udsalgspriser ligger på 9.995 kroner for BeoSound 1 og 12.995 kroner for BeoSound 2. Sidstnævnte må man dog vente til slutningen af oktober med at få fingrene i.

Læs også: B&O Play lancerer kompakt trådløs højtaler – se den lille designperle her

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af