Kanye West har kun to procent af de sorte stemmer på sin side ifølge ny meningsmåling

Kanye West har kun to procent af de sorte stemmer på sin side ifølge ny meningsmåling
Kanye West, december 2018. (Foto: Roy Rochlin/Getty Images)

Det er ikke helt så let at rykke ind i Det Hvide Hus, som Kanye West måske havde håbet på. Ifølge en ny meningsmåling foretaget af Politico/Morning Consult er Ye2020-tilslutningen nemlig mildest talt ingenlunde overvældende.

Mere præcist har Kanye ifølge Politico kun to procent af de sorte stemmer på sin side – og bemærkelsesværdigt nok ligeledes også blot to procent af de samlede stemmer alt i alt over for Joe Bidens 49 procent og Donald Trumps 40 procent. Hertil kommer 9 procent, der har sat deres kryds i ”Ved ikke”-boksen, der altså således har større tilslutning end Kanye. Ouch.

Meningsmålingen slår således fast, at demokraterne umiddelbart alligevel ikke behøver at frygte, at Kanye skulle stjæle en anselig del af de sorte stemmer fra Joe Biden.

Kanye har dog stadig et par venner på sin side – heriblandt DaBaby, der netop har annonceret via Twitter, at han støtter Kanye: »I’ma let y’all finish … But you got me fucked up you think I ain’t voting for Ye«. Tweetet kom i øvrigt efter, at Kanye tweetede »Lessssgoooo« efterfulgt af »Da Baby adlib by the way«. Så i det mindste er opbakningen da gensidig.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af