‘Mortal Kombat’-filmatisering rykkes til 2021 – lander direkte på streaming

‘Mortal Kombat’-filmatisering rykkes til 2021 – lander direkte på streaming
'Mortal Kombat 11'.

Har du ikke hørt om den kommende filmatisering af ‘Mortal Kombat’, kan du trøste dig med, at du nu har endnu flere måneder til at glæde dig til den hårdtslående film.

Filmen skulle være udkommet i biograferne i januar 2021, men som led i Warner Bros’ beslutning om at sende alle 2021-film direkte på streaming, rykkes filmen nu til april samme år, skriver Eurogamer.

Filmens producer, Todd Garner, har bekræftet forsinkelsen på Twitter, hvor han tweetede et billede med den nye dato og en undskyldning for den manglende trailer.

Den nye filmatisering af den legendariske fighter-serie instrueres af Simon McQuoid, som ikke har den store erfaring i Hollywood, men til gengæld har gjort sig som reklameinstruktør for Netflix, PlayStation og ‘Call of Duty’-serien.

Når ‘Mortal Kombat’ får premiere i det nye år, sker det simultant i biograferne og på HBO Max, som erstatter HBO Nordic i Danmark i sidste halvdel af 2021.

Det vides dog endnu ikke, om filmen får dansk biografpremiere – hvis altså biograferne overhovedet er åbne på det tidspunkt.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af