Kanye West vs. ‘Friends’: Courtney Cox svarer igen

Kanye West vs. ‘Friends’: Courtney Cox svarer igen
Kanye West. (Foto: David Livingston/Getty Images)

Kanye West brugte weekenden på en lang (og vi mener lang) række Instagram-opslag, hvor han frem for alt angreb Yeezy-samarbejdspartneren Adidas, men også fik kommenteret en bunke andre emner. Som for eksempel sin yndlingsmusik, sine mange forskellige konflikter og, af spøjse årsager, serien ‘Friends’.

Ja, dén ‘Friends’. Chandler, Monica, Ross, Rachel, Joey, Phoebe. Den der.

Kanye postede nemlig et (siden slettet) Instagram-opslag, hvor han proklamerede, at det rent faktisk ikke var ham, der skrev et gammelt og viralt tweet med teksten »’Friends’ var heller ikke sjovt« – men at han ville ønske, han havde skrevet det .

Hvilket er en reference til en lille konflikt fra 2020, hvor Jennifer Aniston meldte offentligt ud, at det ikke var »sjovt« at stemme på Kanye til præsidentvalget i USA. Hvorefter nogen uploadede et (åbenbart) falsk Kanye-tweet, der lød sådan her: »’Friends’ var heller ikke sjovt«.

Kanye West bekræfter altså nu, at tweetet var falsk. Men skriver samtidig, at han er enig i postulatet.

Dén stikpille har Courtney Cox nu reageret på via en Instagram-video, hvor skuespilleren lytter til ‘Heartless’, mens hun chokeret læser Kanyes opslag fra weekenden. Og derefter slukker for musikken.

Teksten til Cox’ post lyder: »Jeg tør vædde med, at den gamle Kanye kunne lide ‘Friends’«. Hvilket er en reference til Kanye-nummeret ‘I Love Kanye’, der handler om, at mange af rapperens fans godt kunne tænke sig, at han ville være lidt mere som i gamle dage.

Aniston i 2020, Cox i 2022 – hvem mon bliver den næste fra ‘Friends’, Kanye rager uklar med?

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af