Mesterinstruktør vil lave ‘The Devil Wears Prada’-inspireret film om Zendaya og hendes stylist

Mesterinstruktør vil lave ‘The Devil Wears Prada’-inspireret film om Zendaya og hendes stylist
Zendaya og Law Roach til Met Gala. (Foto: Aliah Anderson/Getty Images)

Pedro Almodóvar kommer frisk fra en sejr ved filmfestivalen i Venedig, hvor han vandt hovedprisen Guldløven.

Og den spanske instruktør har måske fundet inspiration fra Hollywood-stjernen Zendaya til sin næste film. Ikke nødvendigvis i kraft af hendes skuespil, men nærmere bestemt det forhold hun har til sin berømte stylist Law Roach.

Det fortæller 75-årige instruktør i et interview med det spanske Vanity Fair.

»Jeg er fascineret af stylisten, som arbejder for Zendaya«, lyder det.

Med afsæt i den skaberkraft påklædningen af stjernen kræver, ser Almodovar en potentiel film, der kunne være et kryds mellem ‘All About Eve’ og ‘The Devil Wears Prada’.

I modeverdenen vækker Zendayas samarbejde med stylisten da også stor opsigt – ikke mindst for method dressing-tilgangen der har skabt virale outfits ved de røde løbere til premiererne på ‘Challengers’ og ‘Dune : Del 2’.

Derudover har Law Roach også udtalt sig kritisk om verdens største modehuse, der ikke var interesserede i at Zendaya skulle bære deres design tidligt i hendes karriere. Derfor nægter Law Roach også stadig at bruge deres kreationer. Det er alle de forskellige nuancer, der gør det til en interessant historie ifølge Almodóvar.

»Det handler om mode, frivolitet og sociale problemer, og det handler om promovering. Men først og fremmest kræver det talent. Jeg har spurgt til den her fyr, og jeg har fået fortalt, at han er næsten lige så stor en diva, som hun er. Jeg ville elske at lave en film om dem – et kryds mellem ‘All About Eve’ og ‘The Devil Wears Prada’«.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af