Liam Payne havde flere forskellige stoffer i blodet ved sin død

Liam Payne havde flere forskellige stoffer i blodet ved sin død
Liam Payne i 2016. (Foto: Cattermole/Getty Images)

I sidste uge døde One Direction-stjernen Liam Payne i en alder af blot 31 år, da han faldt ned fra en altan på tredje sal under sit ophold på et hotel i Argentinas hovedstad Buenos Aires.

Siden har argentiske retsmedicinere undersøgt sangerens krop. Ifølge ABC News’ anonyme kilder har man fundet ud af, at Payne havde en række stoffer i blodet ved sin død.

Retsmedicinerne har fundet såkaldt »pink kokain«, som fremstilles ved at blande forskellige stoffer, herunder metamfetamin, benzodiazepiner, MDMA, ketamin, kokain og crack-kokain.

I sidste uge blev det slået fast ved en obduktion, at sangeren døde af »flere kvæstelser« og samt »indre og ydre blødninger« som følge af faldet på 13-14 meter fra hotellets altan, skriver Deadline.

En række skikkelser fra musikkens verden har siden Paynes tragiske død udtrykt deres sorg, herunder de resterende medlemmer af One Direction.

Han efterlader sig en søn på syv år, som han havde med sangeren Cheryl Cole. Sidstnævnte bad i sidste uge medierne og omverden om at behandle Paynes død med mere respekt.

»Jeg beder jer om at overveje, hvilken nytte nogle af disse rapporter tjener, andet end at forårsage yderligere skade på alle efterladte«, skrev hun på Instagram. »Inden I skriver kommentarer eller laver videoer, så spørg jer selv, om I ville have jeres eget barn eller familie til at læse dem«

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af