For meget vold mod kvinder er grunden til, at John Turturro afslog ‘The Penguin’

For meget vold mod kvinder er grunden til, at John Turturro afslog ‘The Penguin’
John Turturro i 'The Batman'. (Foto: Warner)

Hvorfor gentog John Turturro ikke sin rolle fra ‘The Batman’ som mafialederen Carmine Falcone i spinoff-serien ‘The Penguin’?

Det spørgsmål har nogle muligvis stillet sig selv, da karakteren vendte tilbage i fjerde afsnit af den Max-aktuelle serie, og nu kommer skuespilleren selv med svaret i et interview med Variety.

»Jeg gjorde, hvad jeg ville med rollen. I serien var der en masse vold mod kvinder, og det er ikke min ting«, siger han og uddyber, at i filmen er volden mere antydet offscreen. »Det er mere skræmmende på den måde«, siger han.

Turturro tilføjer, at hans afslag af et comeback til Gotham også skyldtes, at han ikke kan nå det hele.

Men der var altså tydeligvis også en mere indholdsmæssig grund til, at han ikke ville være med i spinoff-serien, hvor den afdøde Falcone optræder i tilbageblik.

I stedet er det Mark Strong, der indtager rollen, og seriens showrunner Lauren LeFranc udtaler til The Wrap, at hun »fuldstændigt respekterer en skuespiller, som ikke vil tage en rolle af forskellige personlige årsager«.

»Jeg vil kun have, at folk skal være med i vores serie, som er begejstrede og vil udvide den historie, vi skal fortælle. Jeg synes, Mark Strong gjorde et virkelig fantastisk arbejde. Han gjorde karakteren til sin egen og hædrerede samtidig virkelig, hvad John Turturro gjorde«, tilføjer hun.

‘The Penguin’ kan ses på Max.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af