Dansker skal instruere terrorist-thriller med Liam Neeson

Dansker skal instruere terrorist-thriller med Liam Neeson

Allerede inden premieren på Martin Zandvliets stort anlagte danske krigsfilm ‘Under sandet’, er instruktøren blevet kapret til et Hollywood-projekt i form af terrorist-thrilleren ’A Willing Patriot’.

The Hollywood Reporter beretter, at Liam Neeson er i fremskredne forhandlinger om at sparke terroristrøv i filmens hovedrolle. Således skal ’Taken’-stjernen inkarnere en CIA-agent, der sætter eget liv på spil i et katten efter musen-spil mod en skruppelløs terrorist.

Det er et opsigtsvækkende karrieretræk fra Zandvliet, der brød igennem med det lavmælte psykologiske drama ‘Applaus’ og siden instruerede Dirch Passer-biografien ‘Dirch’.

I en pressemeddelelse roser producenten bag ‘A Willing Patriot’, Marc Butan, både Neeson og den danske instruktør: »Liam Neeson er en af de største skuespillere i vores generaton, og publikum vil elske ham i denne rolle. Efter vi så Martins nye film, ’Under sandet’, vidste vi, at han er en glimrende fortæller og det perfekte match i forhold til at samarbejde med Liam«.

Læs også: De bedste danske debutfilm i det nye årtusind

Læs også: Roland Møller får sin første hovedrolle i krigsfilm

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af