Mød manden bag Pixars ‘Up’ og ‘Inderst inde’ på dansk filmfestival

Mød manden bag Pixars ‘Up’ og ‘Inderst inde’ på dansk filmfestival

Navnet Pete Docter vækker måske ikke genklang i den brede offentlighed, men de fleste vil have set, grinet af og grædt over hans største succeser.

Som instruktør på ‘Monsters Inc.’ og den Oscar-belønnede ’Up’ er Docter en af Pixar-studiets store kanoner, og nu gæster han den danske filmfestival SVEND15 i forbindelse med sin nyeste film, ’Inderst Inde’.

Onsdag 26. august vil Pete Docter, der i øvrigt også var en af folkene bag ‘Toy Story’ og ‘Wall-E’, og den ligeledes erfarne Pixar-producer Jonas Rivera fortælle om ’Inderst inde’ i en såkaldt masterclass, hvor publikum får et unikt indblik i tilblivelsen af film, som har fået store roser med på vejen fra USA og diverse festivaler.

Senere samme aften vises ’Inderst inde’ til en gallapremiere, mens filmen rammer de danske biografer dagen efter.

SVEND15 finder sted i Svendborg 21.-28. august og byder også på to danske gallapremierer (Michael Noers ’Nøgle hus spejl’ og Kasper Barfoeds længe ventede EM-film ’Sommeren ’92’) samt en lang række filmrelaterede aktiviteter uden for biografmørket – heriblandt danmarkspremieren på en udstilling over danske Oscar-vindere gennem tiden.

Filmfestivalens fulde program kan findes på www.svendfilmfest.dk.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af