Video: Kirsten Birgit konfronteres med sit alkoholmisbrug af Brügger, Bertelsen og Rasmus Bruun

 

Radio 24syvs stjernereporter Kirsten Birgit Schiøtz Kretz Hørsholm troede, at hun skulle til en ganske almindelig medarbejderudviklingssamtale sammen med sin redaktør Rasmus Bruun hos radiostationens kanalchefmakkerpar Mads Brügger og Mikael Bertelsen.

Men ak. Bruun, Brügger og Bertelsen havde andre planer. MUS-samtalen var et skalkeskjul for en intervention med det formål at konfrontere 24syvs svar på Ulla Terkelsen med hendes, ifølge trioen, alt for voldsomme indtag af alkohol. Overvældet af gråd læste Bruhn et personligt brev højt for sin højt elskede vært, hvor han med Brügger og Bertelsen som backup stillede et ultimatum: Kvit sprutten eller mist dit job.

Kirsten Birgit syntes ikke helt så berørt af situationen som sin duknakkede redaktør og de to stenfjæsede kanalchefer. Se hendes reaktion i videoen ovenfor.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af