Se første trailer til Baz Luhrmanns farverige musikdramaserie for Netflix, ‘The Get Down’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Til februar har HBO premiere på Martin Scorsese, Mick Jagger og Terence Winters stærkt imødesete ‘Vinyl’ om musikscenen i 70’ernes New York. Og senere på året har Netflix så premiere på Baz Luhrmanns stort opsatte serie, ‘The Get Down’, der handler om… musikscenen i 70’ernes New York.

De to serier ser dog meget forskellige ud. Den første trailer er ude til ‘The Get Down’, det ligner en farverig og meget medrivende affære, som med udgangspunkt i det fattige liv i South Bronx skildrer fremkomsten af disco, hiphop og punk – den kreative opblomstring, men også den skånselsløse slagside.

Serien ser på mange måder ud til at bære de særlige kendetegn fra instruktøren bag ‘Moulin Rouge’ og ‘The Great Gatsby’: Kulørt exces og inderlig patos. Men mens staffagen føltes hul i periodedramaets stive rammer i ‘Australia’ og netop ‘Gatsby’, kan man håbe, at det mere gritty udgangspunkt i New Yorks barske stræder – med tydelig reference til nutidens raceoptøjer – giver ny energi til instruktøren af den slags, han så sublimt udløste i ‘Romeo og Julie’ med DiCaprio og Danes.

Traileren er i hvert fald stemningsfuld, tætpakket og underholdende, og i hovedrollerne ser vi spændende unge navne med Shameik Moore (‘Dope’) i spidsen, ligesom både Jaden Smith og Giancarlo Esposito (‘Breaking Bad’) er på rollelisten. Den nærmere premieredato for ‘The Get Down’ kendes endnu ikke.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af